HögtiderVi ser helheten!


Oavsett det är kontoret som ska piffas till, kollegor som behöver uppskattas eller muntras upp, julgrupper till anställda, blommorna till bröllopet, det sista avskedet eller den fina vardagsblomman tillsammans med den nya inredningen. Våra florister är där för dig med tips, råd och lösningar.


interflora fresh -

något för alla sinnen!


Interflora Fresh butikskedja är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än en ros. Här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Hos oss finns mycket att se, känna, uppleva och dofta på.


Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla buketten med god choklad, ett vackert doftljus eller något snyggt till hemmet. Varför inte till dig själv? Vi hjälper dig gärna med överraskningar, både långt borta och nära.


Välkommen till Interflora Fresh!


Vi som jobbar i butiken är alla utbilade florister med olika erfarenheter, meriter och utmärkelser. Vår stora passion är blommor och du som kund står alltid i fokus. När du besöker vår butik vill vi ge dig den ultimata floristiska upplevelsen och överträffa dina förväntningar.

Vi blommograferar världen över!