Om ossHantverksmässig stolthetAmaryllis är en etablerad blomsterbutik i Västerås sedan 1949 med många år av hög service och floristiskt hantverk. Sedan 1959 har vi funnits i samma lokaler på Hantverkargatan och det gör oss idag till Västerås äldsta blomsterbutik.


Vi står för kunskap, kvalitet och service. Vi förenar trend och tradition, modernt och nytänkande.


Amaryllis Interflora -

något för alla sinnen!


Amaryllis Interflora är så mycket mer än en blomsteraffär. Här är en ros mycket mer än en ros. Här finns det floristiska hantverket, servicen och inspirationen. Hos oss hittar du blommor både till vardag och till fest. Både till dig själv eller till någon annan. Hos oss finns mycket att se, känna, uppleva och dofta på.


Förutom vackra vardagsblommor och färgsprakande festarrangemang kan du här också förgylla buketten med god choklad, ett vackert doftljus eller något snyggt till hemmet. Varför inte till dig själv? Vi hjälper dig gärna med överraskningar, både långt borta och nära.


Välkommen till Amaryllis Interflora!


Vi som jobbar i butiken är alla utbildade florister med olika erfarenheter, meriter och utmärkelser. Vår stora passion är blommor och du som kund står alltid i fokus.

När du besöker vår butik vill vi ge dig den ultimata floristiska upplevelsen och överträffa dina förväntningar!

Vi blommograferar världen över!